HU | RO

Cégtörténet

Atys-Co Kft. ― Ipari automatizálás és ipari elektronikai kereskedelem

Automatizációs rendszerek tervezése, kivitelezése, üzemeltetése és karbantartása céljából hívta életre egy maroknyi szakember az Atys-Co Kft-t 1995-ben. Az évek során a feladatok nagyságrendje, összetettsége fokozatosan nőtt. Az egyre magasabb elvárásoknak, kihívásoknak a vállalkozás úgy felelhetett meg, hogy következetesen betartotta a már kezdeteknél lefektetett alapvető stratégiai elképzeléseket:

- munkatársaink folyamatos képzése
- eszközeink állandó fejlesztése
- kivitelezéseink teljes körű szakmai lefedése (felmérés, tanulmánytervek, kiviteli tervek, HW-SW kivitelezés, terepi műszerezés, szerelés, üzembe helyezés, üzemeltetés, szerződéses karbantartási tevékenység)

Főbb partnereink (a teljesség igénye nélkül)
- az olaj- és gáziparban a Mol Nyrt.,
- ipari automatizálás területén a Tetra Pak Hungária Zrt.,
- energetikai szektorban az E.ON ÉDÁSZ Zrt.,
- gyógyszeriparban a Richter Gedeon Gyógyszergyár Rt.
- víz- és szennyvíztisztításban a Fővárosi Csatornázási Művek Zrt.

Összes kivitelezésünk szinte közös jellemzője a legfejlettebb ipari kommunikációs eszközök használata. Cégünk jelentős horderejű szárnya az Atys-Co kereskedelemi divíziója ugyanúgy a megbízható ipari távközlés híve, mint a Svédországban alapított Westermo. E közös hozzáállás eredményeképpen jött létre szoros együttműködésünk, amelynek eredménye a Westermo kizárólagos képviselete Magyarországon.

Westermo Ipari adatkommunikációs örökség

A Westermo-t 1975-ben alapították Svédországban. Központja Stockholmtól 150 km-re délnyugatra található. Az elmúlt 30 évben a vállalat Svédországban, az Egyesült Királyságban, Németországban, Franciaországban, Szingapúrban, Észak-Amerikában és Taiwanban

alapított leányvállalatokat és kereskedelmi partnerekre lelt további 35 országban.

A Westermo első ipari adatkommunikációs terméke a KM-1 nevű RS-232-es jelerősítő volt, amely nagy hatótávolsággal tudott adatot továbbítani sodrott érpárú vezetékek segítségével. Egy mai termékünk, az MA-12 máig kompatibilis ezzel az eszközzel.

A 90-es években a Westermo megalkotta a világ első ipari DIN-sínes telefonos modemét, a távoli elérés terén forradalmi TD-22-t olyan ipari eszközökhöz, mint a PLC-k és HMI-k.

2008-ban a Westermo a Beijer elektronikai cégcsoport tagjává vált.

 

@ 2013 Westermo | A Beijer Electronics group company | Legal Notice